Αυτοί οι όροι διέπουν τη χρήση της πλατφόρμας του Διαδικτύου στη διεύθυνση http://cluster.epaithros.eu. Για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα, πρέπει να συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.

Μετάβαση σε:

Σημαντικοί Όροι

Αυτοί οι όροι περιλαμβάνουν έναν αριθμό σημαντικών διατάξεων που επηρεάζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, όπως οι δηλώσεις αποποίησης ευθυνών στο Αποποίηση Ευθυνών, τα όρια της ευθύνης της εταιρείας προς εσάς στο Όρια Ευθύνης, τη συμφωνία σας να καλύψετε την εταιρεία για ζημίες που προκλήθηκαν από την κακή χρήση της πλατφόρμας στο Ευθύνη σας και για τη διαιτησία διαφορών στο Διαφωνίες.

Άδεια Χρήσης του φόρουμ

Με την επιφύλαξη αυτών των όρων, η εταιρεία σας δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα. Όλοι πρέπει να συμφωνήσουν με αυτούς τους όρους για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.

Συνθήκες Χρήσης του φόρουμ

Η άδειά σας για χρήση του φόρουμ υπόκειται στους ακόλουθους όρους:
1. Πρέπει να είστε τουλάχιστον δεκατριών ετών.
2. Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το φόρουμ εάν η εταιρεία επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας για να σας πει ότι δεν μπορείτε. .
3. Πρέπει να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα σύμφωνα με τους όρους Αποδεκτής Χρήσης και Προϋποθέσεων περιεχομένου.

Αποδεκτή Χρήση

[justify]1. Δεν μπορείτε να παραβιάσετε το νόμο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα.[/justify]

2. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό κάποιου άλλου την πλατφόρμα χωρίς τη συγκεκριμένη άδειά του.

3. Δεν μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή με άλλο τρόπο να ανταλλάξετε ονόματα χρηστών ή άλλα μοναδικά αναγνωριστικά στην πλατφόρμα.

4. Δεν επιτρέπεται να στέλνετε διαφημίσεις, αλυσιδωτές επιστολές ή άλλες προσκλήσεις μέσω της πλατφόρμας ή να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για τη συλλογή διευθύνσεων ή άλλων προσωπικών δεδομένων για εμπορικές λίστες αλληλογραφίας ή βάσεις δεδομένων.

5. Δεν μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την πρόσβαση την πλατφόρμα ή να την παρακολουθήσετε, όπως με πρόγραμμα ανίχνευσης ιστού, προσθήκη ή πρόσθετο προγράμματος περιήγησης ή άλλο πρόγραμμα υπολογιστή που δεν είναι πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

6. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για να στείλετε e-mail σε λίστες διανομής, ομάδες συζήτησης ή ψευδώνυμα ομαδικής αλληλογραφίας.

7. Δεν επιτρέπεται να υπονοείτε ψευδώς ότι είστε συνδεδεμένοι με την εταιρεία ή ότι υποστηρίζεστε από αυτήν.

8. Δεν επιτρέπεται η υπερσύνδεση με εικόνες ή άλλο περιεχόμενο μη υπερκειμένου στην πλατφόρμα σε άλλες ιστοσελίδες.

9. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν σημάδια που δείχνουν αποκλειστική ιδιοκτησία από υλικό που κατεβάζετε από την πλατφόρμα.

10. Δεν μπορείτε να εμφανίσετε κανένα μέρος της πλατφόρμας σε άλλους ιστότοπους με το <iframe>.

11. Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε, να αποφύγετε ή να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς ασφάλειας ή πρόσβασης της πλατφόρμας.

12. Δεν επιτρέπεται να επιβαρύνετε την υποδομή της πλατφόρμας με υπερβολικό όγκο αιτημάτων ή αιτήματα που έχουν σχεδιαστεί για να επιβάλλουν αδικαιολόγητο φορτίο στα συστήματα πληροφοριών που βρίσκονται κάτω από την πλατφόρμα.

13. Δεν επιτρέπεται να υποδύεστε άλλους μέσω της πλατφόρμας.

14. Δεν μπορείτε να ενθαρρύνετε ή να βοηθήσετε κανέναν που παραβιάζει αυτούς τους όρους.

Προϋποθέσεις Περιεχομένου

1. Δεν μπορείτε να υποβάλετε περιεχόμενο στην πλατφόρμα που είναι παράνομο, προσβλητικό ή επιβλαβές για άλλους. Αυτό περιλαμβάνει περιεχόμενο που είναι ενοχλητικό, ακατάλληλο ή καταχρηστικό.

2. Δεν μπορείτε να υποβάλετε περιεχόμενο στην πλατφόρμα που παραβιάζει το νόμο, παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε, παραβιάζει το απόρρητο οποιουδήποτε ή παραβιάζει συμφωνίες που έχετε συνάψει με άλλους.

3. Δεν μπορείτε να υποβάλετε περιεχόμενο στην πλατφόρμα που περιέχει κακόβουλο κώδικα υπολογιστή, όπως ιούς υπολογιστών ή λογισμικό υποκλοπής spyware.

4. Δεν μπορείτε να υποβάλετε περιεχόμενο στην πλατφόρμα ως απλό σύμβολο κράτησης θέσης, για να διατηρείτε μια συγκεκριμένη διεύθυνση, όνομα χρήστη ή άλλο μοναδικό αναγνωριστικό.

5. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για να αποκαλύψετε πληροφορίες που δεν έχετε το δικαίωμα να αποκαλύψετε, όπως εμπιστευτικές ή προσωπικές πληροφορίες άλλων.

Eπιβολή

Η εταιρεία μπορεί να διερευνήσει και να διώξει παραβιάσεις αυτών των όρων στο μέγιστο νομικό βαθμό. Η εταιρεία μπορεί να ειδοποιήσει και να συνεργαστεί με τις αρχές επιβολής του νόμου για τη δίωξη παραβιάσεων του νόμου και των παρόντων όρων. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, επεξεργασίας και διαγραφής περιεχομένου στην πλατφόρμα για οποιονδήποτε λόγο. Εάν πιστεύετε ότι κάποιος έχει υποβάλει περιεχόμενο στην πλατφόρμα κατά παράβαση αυτών των όρων, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Ο Λογαριασμός σας

Πρέπει να δημιουργήσετε και να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες της πλατφόρμας. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, πρέπει να δώσετε ορισμένες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, συμφωνείτε να παρέχετε, τουλάχιστον, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διατηρείτε τη διεύθυνση ενημερωμένη.

Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας e-mail epaithrosplatform@gmail.com. Συμφωνείτε να είστε υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας, είτε είναι εξουσιοδοτημένοι από εσάς είτε όχι, έως ότου είτε κλείσετε τον λογαριασμό σας είτε ειδοποιήσετε την εταιρεία ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε αμέσως την εταιρεία εάν υποψιάζεστε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Συμφωνείτε να επιλέξετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και να τον κρατήσετε μυστικό. Η εταιρεία μπορεί να περιορίσει, να αναστείλει ή να κλείσει τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα σύμφωνα με την πολιτική της για το χειρισμό αιτημάτων κατάργησης που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα ή εάν η εταιρεία πιστεύει εύλογα ότι έχετε παραβιάσει οποιονδήποτε κανόνα σε αυτούς τους όρους.

Το Περιεχόμενο Σας

Τίποτα σε αυτούς τους όρους δεν παρέχει στην εταιρεία δικαιώματα ιδιοκτησίας επί της πνευματικής ιδιοκτησίας που μοιράζεστε με την πλατφόρμα, όπως πληροφορίες λογαριασμού, αναρτήσεις ή άλλο περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα. Τίποτα σε αυτούς τους όρους δεν σας παρέχει δικαιώματα ιδιοκτησίας στην πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας.

Μεταξύ εσάς και της εταιρείας, παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα. Συμφωνείτε να μην υπονοείτε εσφαλμένα ότι το περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα χρηματοδοτείται ή εγκρίνεται από την εταιρεία. Αυτοί οι όροι δεν υποχρεώνουν την εταιρεία να αποθηκεύει, να διατηρεί ή να παρέχει αντίγραφα του περιεχομένου που υποβάλλετε και να το αλλάξει, σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Το περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα ανήκει σε εσάς και εσείς αποφασίζετε ποια άδεια θα δώσετε σε άλλους για αυτό. Ωστόσο, τουλάχιστον, δίνετε άδεια στην εταιρεία να παρέχει περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα σε άλλους χρήστες του φόρουμ. Αυτή η ειδική άδεια επιτρέπει στην εταιρεία να αντιγράφει, να δημοσιεύει και να αναλύει το περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα. Όταν το περιεχόμενο που υποβάλλετε αφαιρείται από την πλατφόρμα, είτε από εσάς είτε από την εταιρεία, η ειδική άδεια χρήσης της εταιρείας λήγει όταν εξαφανιστεί το τελευταίο αντίγραφο από τα αντίγραφα ασφαλείας, τις κρυφές μνήμες και άλλα συστήματα της εταιρείας.

Άλλες άδειες που εφαρμόζετε για περιεχόμενο που υποβάλλετε, όπως οι άδειες Creative Commons, ενδέχεται να συνεχιστούν μετά την κατάργηση του περιεχομένου σας. Αυτές οι άδειες ενδέχεται να δώσουν σε άλλους, ή στην ίδια την εταιρεία, το δικαίωμα να μοιραστούν ξανά το περιεχόμενό σας μέσω της πλατφόρμας. Άλλοι που λαμβάνουν περιεχόμενο που υποβάλλετε στην πλατφόρμα ενδέχεται να παραβιάζουν τους όρους βάσει των οποίων χορηγείτε άδεια χρήσης του περιεχομένου σας. Συμφωνείτε ότι η εταιρεία δεν θα είναι υπεύθυνη απέναντί ​​σας για αυτές τις παραβιάσεις ή τις συνέπειές τους.

Η ευθύνη σας

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την εταιρεία από νομικές αξιώσεις τρίτων που σχετίζονται με την παραβίαση αυτών των όρων από εσάς ή την παραβίαση αυτών των όρων από άλλους που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα. Τόσο εσείς όσο και η εταιρεία συμφωνείτε να ειδοποιήσετε την άλλη πλευρά για τυχόν νομικές αξιώσεις για τις οποίες μπορεί να χρειαστεί να αποζημιώσετε την εταιρεία το συντομότερο δυνατό. Εάν η εταιρεία δεν σας ειδοποιήσει εγκαίρως για μια νομική αξίωση, δεν θα χρειαστεί να αποζημιώσετε την εταιρεία για ζημίες που θα μπορούσατε να υπερασπιστείτε ή να μετριάζετε με έγκαιρη ειδοποίηση. Συμφωνείτε να επιτρέψετε στην εταιρεία να ελέγχει την έρευνα, την υπεράσπιση και τον διακανονισμό νομικών αξιώσεων για τις οποίες θα έπρεπε να αποζημιώσετε την εταιρεία και να συνεργαστείτε σε αυτές τις προσπάθειες. Η εταιρεία συμφωνεί να μην συμφωνήσει με κανέναν διακανονισμό που παραδέχεται υπαιτιότητα για εσάς ή σας επιβάλλει υποχρεώσεις χωρίς προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποδέχεστε κάθε κίνδυνο χρήσης της πλατφόρμας και του περιεχομένου της. Εφόσον το επιτρέπει ο νόμος, η εταιρεία και οι προμηθευτές της παρέχουν την πλατφόρμα ως έχει, χωρίς καμία απολύτως εγγύηση.
Η πλατφόρμα μπορεί να υπερσυνδέσει και να ενσωματώσει πλατφόρμες και υπηρεσίες που διαχειρίζονται άλλοι. Η εταιρεία δεν παρέχει καμία εγγύηση για υπηρεσίες που παρέχονται από άλλους ή περιεχόμενο που ενδέχεται να παρέχουν. Η χρήση υπηρεσιών που εκτελούνται από άλλους ενδέχεται να διέπεται από άλλους όρους μεταξύ εσάς και της μίας υπηρεσίας που εκτελείται.

Όρια Ευθύνης

Ούτε η εταιρεία ούτε οι προμηθευτές της θα ευθύνονται απέναντί σας για ζημιές λόγω παραβίασης της σύμβασης που το προσωπικό τους δεν θα μπορούσε εύλογα να προβλέψει όταν συμφωνήσατε με αυτούς τους όρους.

Σχόλια και Προτάσεις

Η εταιρεία καλωσορίζει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για το φόρουμ.
Δείτε την ενότητα Επικοινωνία παρακάτω για τρόπους επικοινωνίας μαζί μας. Συμφωνείτε ότι η εταιρεία θα είναι ελεύθερη να ενεργεί με βάση τα σχόλια και τις προτάσεις που παρέχετε και ότι η εταιρεία δεν θα χρειάζεται να σας ειδοποιήσει ότι χρησιμοποιήθηκαν τα σχόλιά σας, να λάβει την άδειά σας για να τα χρησιμοποιήσει ή να σας πληρώσει. Συμφωνείτε να μην υποβάλετε σχόλια ή προτάσεις που πιστεύετε ότι μπορεί να είναι εμπιστευτικές ή αποκλειστικές, σε εσάς ή σε άλλους.

Τερματισμός συμφωνίας

Είτε εσείς είτε η εταιρεία μπορείτε να τερματίσετε τη συμφωνία που έχει γραφτεί στους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Όταν λήξει η συμφωνία μας, η άδειά σας για χρήση της πλατφόρμας λήγει επίσης.

Οι ακόλουθες διατάξεις επιβιώνουν μετά τη λήξη της συμφωνίας μας:

Διαφωνίες

Το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα διέπει κάθε διαφορά που σχετίζεται με αυτούς τους όρους ή τη χρήση της πλατφόρμας από εσάς. Εσείς και η εταιρεία συμφωνείτε να ζητήσετε ασφαλιστικά μέτρα που σχετίζονται με αυτούς τους όρους μόνο στα Δικαστήρια του Ηρακλείου Κρήτης. Ούτε εσείς ούτε η εταιρεία θα εναντιωθείτε στη δικαιοδοσία, το φόρουμ ή τον τόπο διεξαγωγής σε αυτά τα δικαστήρια.

Οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση θα περιλαμβάνει τα έξοδα της διαιτησίας, τις εύλογες αμοιβές των δικηγόρων και το εύλογο κόστος για τους μάρτυρες. Εσείς και η εταιρεία μπορείτε να υποβάλετε διαιτητικές αποφάσεις σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο.

Γενικοί Όροι

Εάν μια διάταξη αυτών των όρων είναι μη εκτελεστή όπως έχει γραφτεί, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει για να γίνει εκτελεστή, αυτή η διάταξη θα πρέπει να τροποποιηθεί στον ελάχιστο βαθμό που απαιτείται για να καταστεί εκτελεστή. Διαφορετικά, η διάταξη αυτή θα πρέπει να καταργηθεί. Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε σε τρίτο τη συμφωνία σας με την εταιρεία. Η εταιρεία μπορεί να εκχωρήσει τη συμφωνία σας σε οποιαδήποτε θυγατρική της εταιρείας, οποιαδήποτε άλλη εταιρεία αποκτά τον έλεγχο της εταιρείας ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που αγοράζει περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας που σχετίζονται με την πλατφόρμα. Οποιαδήποτε απόπειρα εκχώρησης έναντι αυτών των όρων δεν έχει νομική ισχύ. Ούτε η άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματος βάσει της παρούσας Συμφωνίας, ούτε η παραίτηση από οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας, δεν εγείρει παραίτηση από οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας. Αυτοί οι όροι ενσωματώνουν όλους τους όρους συμφωνίας μεταξύ εσάς και της εταιρείας σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας. Αυτοί οι όροι αντικαθιστούν εξ ολοκλήρου οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας από εσάς, γραπτές ή μη.

Επικοινωνία

Μπορείτε να ειδοποιήσετε την εταιρεία σύμφωνα με αυτούς τους όρους και να στείλετε ερωτήσεις στην εταιρεία, στη διεύθυνση epaithrosplatform@gmail.com.

Η εταιρεία μπορεί να σας ειδοποιήσει χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα ή δημοσιεύοντας ένα μήνυμα στην σελίδα του λογαριασμού σας.

Η εταιρεία ενημέρωσε για τελευταία φορά αυτούς τους όρους στις 16 Μαρτίου 2022 και ενδέχεται να ενημερώσει ξανά αυτούς τους όρους. Η εταιρεία θα δημοσιεύει όλες τις ενημερώσεις στην πλατφόρμα. Για ενημερώσεις που περιέχουν ουσιαστικές αλλαγές, η εταιρεία συμφωνεί να σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και έχετε δώσει μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εταιρεία μπορεί επίσης να ανακοινώνει ενημερώσεις με ειδικά μηνύματα ή ειδοποιήσεις στην πλατφόρμα.

Μόλις λάβετε ειδοποίηση για ενημέρωση αυτών των όρων, πρέπει να συμφωνήσετε με τους νέους όρους για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα.